De promotiefilm gemaakt tijdens de Week van de Amateurkunst 2013. Robbert Vos van Muzelinck: "De korte promotiefilm geeft goed weer wat voor activiteiten er zijn en wat de sfeer is. Deze film wordt ingezet voor PR-doeleinden voor de WAK 2014."

Een film van Videofilmclub OASE uit 2013.

Verslag van het OASE uitstapje 8 september 2018, georganiseerd door Paul, Emily en Trudy. Hans en Emile hebben 2 prachtige videoproducties van deze dag gemaakt.

Een boekje over een konijn dat wil leren vliegen wordt voorgelezen aan een groepje kleuters. De illustraties komen tot leven.

 

Een portret van beeldend kunstenaar Annet Teunissen.

 

Op zondag 2 juli 2017 presenteerde Videofilmclub OASE zich op de Promotiemarkt van het Midzomerfestijn in de Ruwaard. Het doel was uiteraard om de naamsbekendheid van OASE te vergroten en deelnemers voor de basiscursus te werven. In beide doelen zijn we geslaagd. Nogmaals dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet.

Hieronder 2 films die een impressie geven van deze middag, met dank aan Hans van Hest, Jo Verbruggen en Wim de Bruijn.

 

 

Verslag van het 50-jarig jubileumfeest van Videofilmclub OASE in september 2016 met een compilatie van veel videoproducties van leden van OASE. De film bevat ook een interview met de oprichter van OASE Wim de Bruijn.

Verslag van de Jeugdbrandweerwedstrijd van 2008 in Oss.

Een Videofilmclub OASE film uit 2009.

In deze film, gemaakt voor het 75-jarig bestaan van de Osse Operavereniging, worden de voorbereidingen gevolgd voor de uitvoering van de opera Giovanna d'Arco van Giuseppe Verdi.

Een Videofilmclub OASE film uit 2004.