0
0
0
s2sdefault

Wil je ook beter leren filmen?

Kom je thuis met schitterende vakantie-opnamen, maar weet je niet hoe daar nu een mooie film van te maken die ook voor anderen aantrekkelijk is?.
Je wilt van je (klein)kinderen vrolijke of ontroerende filmopnamen maken, maar je weet niet hoe dat nu goed aan te pakken?
Of heb je andere filmambities?

Als je met je filmfragmenten meer wilt doen en echt mooie films wilt maken, dan is de Basiscursus ‘Filmen en monteren’ echt iets voor jou.
Je zult bewondering oogsten.

Videofilmclub OASE start op dinsdagavond 30 oktober a.s. met de cursus in Buurtcentrum Kortfoort aan de Floraliastraat 93 te Oss.
De vervolgavonden zijn op 13 november en 4 december. Op zaterdag 10 november staat een praktijkochtend op het programma.

In deze cursus leer je beter omgaan met je camera zodat je meer controle krijgt over je opnames. Verder komen onderwerpen aan bod zoals het verhaal van je film, het mooie plaatje, belichting en witbalans.
Uiteraard besteden we ook aandacht aan het monteren van de film. Hoe maak je van je opnames nu het verhaal wat je wilt laten zien. Maar ook de technische kant van het monteren komt aan bod: toevoegen van titels, geluid, muziek en commentaar.

De prijs voor de hele cursus inclusief een praktisch cursusboek is € 40,00.

Meld je nu aan!