Featured

Brabantse Filmmanfestatie (BFM) op 21 april in Oss

Op 21 april zal de jaarlijkse Brabantse Filmmanifestatie worden gehouden. Dit is de regionale wedstrijd van de Brabantse videofilmclubs.logo nb80

Vele prachtige films zijn via lokale clubwedstrijden toegelaten tot deze manifestatie en dingen mee naar een nominatie om aan het Nationale Festival voor de Niet-Professionele Film in september in Zeist mee te mogen doen.

De toegangsprijs is € 5,00 per persoon voor de hele dag inclusief uitgebreid programmaboekje. U kunt een lunch reserveren voor € 12,50 per persoon.
Wij verzoeken u om de toegang en lunch te reserveren via Bestellen kaarten en lunchbonnen. U betaalt de toegangskaarten en lunchbonnen aan de zaal, u kunt daar niet pinnen.

Het festival wordt gehouden op zondag 21 april vanaf 10:00 uur in Wijkcentrum De Hille aan de Looveltlaan 25 in Oss . Er is voldoende parkeerplaats in de directe omgeving van het wijkcentrum. Met openbaar vervoer is het gebouw iets lastiger te bereiken. Vanaf het station Oss-West is het ongeveer 12 minuten lopen.

De organisatie van dit festival is in handen van Videofilmclub OASE uit Oss.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46616257

 

Login voor leden